Construim

locuinte care TE REPREZINTA

Atmosphere Residence

Situat in partea de vest a Sebesului, vis-a-vis de supermarketul Kaufland, pe strada Transilvania, nr. 2, intr-o zona in plina dezvoltare, Atmosphere Residence este noul complex de locuinte propus pentru dumneavostra de San Casa.

San Casa

“Pentru ca am dorit"

sa aducem ceva nou in domeniul imobiliar si pentru ca suntem pasionati de frumos, am dezvoltat

proiectul Atmosphere Residence ,un complex rezidential nou, caracterizat prin acelasi

nivel calitativ ca si pana acum, in ceea ce priveste cerintele dumneavoastra

pentru standarde de viata ridicate.

Echipa.

SANDA

text descriere poza

DIANA

text descriere poza

Existand pe piata imobiliara de mai bine de 15 ani, am construit pana in prezent numeroase apartamente in ansambluri dotate cu spatii verzi si spatii de joaca pentru copii. La momentul actual avem in constructie mai multe apartamente,ideale pentru iubitorii de frumos.

  • Calitate
  • Design

“Va putem oferi apartamente la cheie”

dotate cu mobilier atent ales, astfel incat sa scapati de grijile amenajarii apartamentului. De aceea, pentru a ne mentine la cele mai inalte standarde, lucram in fiecare zi cu o echipa de profesionisti nu doar din domeniul constructiilor ci si din randul celor mai buni designeri

San Casa a inteles ca orasul

are nevoie nu doar de blocuri de locuinte, ci si de spatii verzi pentru petrecerea timpului liber si de o gradinita, de spatii comerciale si mai ales de locuri de joaca pentru cei mici, intr-un cuvant , un proiect urbanistic de poveste.

IN SUS