Echilibrul perfect intre calitate si confort

la San Casa

Daca pana nu demult oamenii obisnuiau să evite locuințele amplasate la ultimul nivel, lucrurile s-au schimbat in bine iar  inteteresul fata de astfel de proprietati a crescut considerabil. Datorita imbunatatirilor care au fost aduse din punct de vedere al constructiilor, cat si datorita faptului ca  acestea vin la pachet cu  o serie de avantaje unice pe care potențialii clienți nu le pot trece cu vederea , precum  o terasa si o priveliste nemaipomenita, tot mai multi clienti isi doresc un astfel de spatiu.  Detaliul exclusivist il reprezinta numarul acestora, care  este relativ mic comparativ cu cel al apartamentelor sau vilelor noi construite, iar asta il face si mai dorit in randul potentialilor cumparatori.

Cand spunem „penthouse” nu putem sa nu ne gandim  la  un apartament de lux,  care imbina avantajele unui apartament cu cele ale unei vile. Fiind  amplasat la ultimul nivel al cladirii,dispune si de o terasa, locul ideal de relaxare,dupa o zi incarcata.

Practic diferenta dintre un apartament si o vila o face curtea si gradina .Datorita ultimelor  tehnologii ,o terasa se poate  transforma foarte usor intr-o gradina in adevaratul sens al cuvantului, cu flori, sezlong si loc de gratar. Clientii acestor categorii de apartamente  sunt de regula  oameni care calatoresc destul de mult si cunosc beneficiile acestora .

San Casa

Penthouse

Apartamentul de tip PENTHOUSE, de la ultimul nivel, a fost conceput cu terasa privata extinsa, avand o suprafata de 47 mp.

Este compus din 3 camere, in suprafata totala de 137 mp.

Modul in care este compartimentat spatiul se reflecta intr-un perfect echilibru, plecand de la baie, care exceleaza la capitolul ergonomie, continuand cu un hol de acces si pana la diversele incaperi ce sunt folosite de catre membrii familiei, precum livingul relaxant, bucataria primitoare, respectiv dormitoarele, ce ofera un plus de intimitate.

San Casa a inteles ca orasul

are nevoie nu doar de blocuri de locuinte, ci si de spatii verzi pentru petrecerea timpului liber si de o gradinita, de spatii comerciale si mai ales de locuri de joaca pentru cei mici, intr-un cuvant , un proiect urbanistic de poveste.

IN SUS