Un proiect indraznet, care surprinde de fiecare data

la San Casa

San Casa

Proiecte

Proiectul cuprinde un ansamblu exclusivist de 350 de apartamente complet finisate, cu parcare si spatiu de joaca pentru copii, cu apartamente cu camere complet utilate la standarde occidentale, cu finisaje si dotari moderne, de cea mai buna calitate.

Tot ceea ce construim deriva din dorinta de a oferi clientilor nostri,servicii de cea mai buna calitate. Pretuim gusturile dumneavoastra , fiind gata oricand sa punem in practica cele mai frumoase idei in ceea ce priveste design-ul interior al locuintei, clientii avand posibilitatea sa-si aleaga gama de finisaje interioare dorite.

Apartamentul de tip PENTHOUSE, de la ultimul nivel, a fost conceput cu terasa privata extinsa, avand o suprafata de 47 mp. Apartamentul este compus din 3 camere, in suprafata totala de 137 mp.

Modul in care este compartimentat spatiul se reflecta intr-un perfect echilibru, plecand de la baie, care exceleaza la capitolul ergonomie, continuand cu un hol de acces si pana la diversele incaperi ce sunt folosite de catre membrii familiei, precum livingul relaxant, bucataria primitoare, respectiv dormitoarele, ce ofera un plus de intimitate.

San Casa a inteles ca orasul

are nevoie nu doar de blocuri de locuinte, ci si de spatii verzi pentru petrecerea timpului liber si de o gradinita, de spatii comerciale si mai ales de locuri de joaca pentru cei mici, intr-un cuvant , un proiect urbanistic de poveste.

IN SUS