Surprindem prin amplasarea de exceptie si confort la superlativ

Design exclusivist

Pentru a beneficia de personalizarea spatiului interior al apartamentului la maxim, prin alegerea tuturor finisajelor, trebuie sa rezervati apartamentul din timp, astfel incat locuinta sa corespunda la final intru totul gusturilor dumneavoastra.

San Casa

Apartamente 3 camere

Casa ta poate fi intr-un apartament cu 3 camere complet finisat, intr-un ansamblu rezidential nou si modern, Atmosphere Residence.

Toate apartamentele cu 3 camere au 2 bai spatioase si complet utilate. Cei cca. 83 mp utili sunt compartimentati inteligent, iar camerele pot fi amenajate asa cum iti doresti. Vino sa descoperi finisajele de cea mai buna calitate ale unui apartament luminos, cu dotari ultramoderne.

San Casa

Apartamente 2 camere

Programeaza-ti o vizita la complexul rezidential Atmosphere Residence.

Chiar de la prima vizita vei descoperi atmosfera placuta din orice apartament cu 2 camere.

Mai multe tipuri de apartamente diferite prin compartimentare si pozitionare te asteapta, cu dotari moderne care iti vor permite sa alegi un design interior asa cum visezi.

In fiecare apartament cu 2 camere vei gasi cate o baie complet utilata.

Vino sa vezi cum lumina naturala patrunde din abundenta in apartamentul ce poate deveni noua ta casa.

San Casa

Apartamente 2 camere cu terasa

Apartamentele de 2 camere urmeaza un model inovativ, care combina facilitatile vietii moderne cu arhitectura simetrica.


Modul in care este compartimentat spatiul se reflecta intr-un perfect echilibru, plecand de la baie, care exceleaza la capitolul ergonomie, continuand cu un hol de acces si pana la diversele incaperi ce sunt folosite de
catre membrii familiei, precum livingul relaxant si spatiu, bucataria primitoare, respectiv dormitorul, ce ofera un plus de intimitate

San Casa a inteles ca orasul

are nevoie nu doar de blocuri de locuinte, ci si de spatii verzi pentru petrecerea timpului liber si de o gradinita, de spatii comerciale si mai ales de locuri de joaca pentru cei mici, intr-un cuvant , un proiect urbanistic de poveste.

IN SUS