GHIDUL CUMPARATORULUI

Cum pot alege un apartament?

Recomandăm, în primă fază, vizionarea unui sau a mai multor apartament din cadrul complexului Atmosphere Residence. Ne luăm angajamentul de a furniza potențialilor clienți toate informațiile necesare (randări, prețuri) în scris, prin e-mail, însă recomandăm vizitarea ansamblului rezidențial și a apartamentelor pentru a putea lua cea mai bună decizie. 

După alegerea apartamentului, oferim consiliere financiară clientului, astfel încât acesta să poată opta pentru cea mai convenabilă opțiune de plată. În cazul în care opțiunile de plată standard nu sunt în avantajul cumpărătorului, venim în întâmpinarea acestuia cu o ofertă personalizată. 

După stabilirea tuturor detaliilor și a acceptului părților, se trece la procesul de vânzare – cumpărare.

Contacteaza-ne

 

 

Care sunt pașii prin care se poate achiziționa un apartament?

Procesul de cumpărare este extrem de ușor și se realizează în 2 pași, în funcție de tipul de contract ce urmează a fi semnat, cât și de modalitatea de plată aleasă:

Pasul 1: Antecontractul de Vânzare – Cumpărare. Acest prim pas implică plata unui avans din prețul total al apartamentului, procent care va fi dedus din costul total în momentul semnării contractului de vânzare.

Pasul 2: Contractul de Vânzare, pe baza căruia cumpărătorul va primi actul de proprietate al locuinței. Acest pas are loc la finalul lucrărilor de finisare/amenajare a apartamentului.. Contratul de vânzare – cumpărare este însoțit de toate garanțiile și documentele necesare (certificatul de performanta energetic). 

Contacteaza-ne

 

Care sunt documentele necesare pentru cumpărarea unui apartament?

Pentru cumpărarea unui apartament vei avea nevoie de:

  •         Actul de identitate
  •         Certificat de căsătorie (dacă este cazul)
  •         Extrasul de Carte Funciară al apartamentului (pus la dispoziție de San Casa)
  •         copie a Certificatului Fiscal al vânzătorului (pus la dispoziție de San Casa)
  •         Certificatul de Performanță Energetică în original (pus la dispoziție de San Casa)
 •         Cadastrul imobilului și al locului de parcare (pus la dispoziție de San Casa)

În cazul în care achiziția se face de o entitate juridică, documentele necesare sunt Hotărârea Adunării Generale a Acționarilor sau Împuternicire notarială pentru reprezentant.

Contacteaza-ne

 

Cum se achiziționează un loc de parcare?

Locul de parcare este inclus în costul apartamentului, astfel încât nu este necesar să efectuezi pași suplimentari.

Contacteaza-ne

 

Care este termenul de realizare pentru amenajarile personalizate?

Termenul de realizare pentru amenajarile personalizate se stabilește, de comun acord, în urma unei înțelegeri între cele două părți contractante, în funcție de complexitatea lucrărilor solicitate de client.

Contacteaza-ne

 

Cum pot viziona un apartament din Atmosphere Residence?

Programează o vizionare, iar consultanții noștri îți vor face un tur complet al ansamblului și al apartamentelor. Poți programa o vizită la număr de telefon 0751353784 sau prin intermediul formularului de contact.

Contacteaza-ne

 

Ce taxe sunt la cumpărare? Cine suportă plata taxelor notariale?

Toate cheltuielile aferente executării apartamentului şi cele privind înscrierea la Cartea Funciară sunt în sarcina vânzătorului, iar cheltuielile aferente întocmirii şi autentificării Contractului de Vânzare – Cumpărare precum si cele privind Intabularea sunt în sarcina cumpărătorului.

Dezvoltatorul se obligă să pună la dispoziția clientului documentele solicitate de către acesta din urma (documentații cadastrale, avize, procese verbale de recepție, autorizații).

Contacteaza-ne

 

Împreună cu apartamentul se transmite cumpărătorului şi dreptul de proprietate forţată şi perpetuă asupra părţilor comune, care prin natura şi destinaţia lor, se vor afla în folosinţa comună a tuturor proprietarilor, precum şi dreptul de proprietate  indiviză pentru suprafaţa de teren aferentă apartamentului din suprafaţa de teren pe care se afla blocul.

Ce finisaje sunt incluse în prețul de vânzare?

În prețul final al apartamentului sunt incluse toate finisajele apartamentului, inclusiv: ferestrele, aparatajul electric, centrala termică, termostate reglabile în fiecare camera, ușa de exterior metalica, obiectele sanitare. Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi.

Contacteaza-ne

 

Există posibilitatea de a cumpăra apartamentul mobilat?

Da, putem să ne ocupăm de mobilarea apartamentului. Acest proces implică pe lângă costul mobilierului și o taxă de amenajare.

Contacteaza-ne

 

Meniu