Finisaje

Toate apartamentele se predau clientului finisate (la cheie). Cumpărătorul are posibilitatea de a alege următoarele finisaje: gresie, faianță, parchet, mobilier baie, obiecte sanitare și uși de interior. Apartamentele sunt racordate la sistemul public de apă și canalizare și beneficiază de Internet și cablu TV.

Pentru furnizarea unor produse și servicii de înaltă calitate, San Casa colaborează pentru proiectul Atmosphere Residence cu furnizori de renume: Dedeman, Arabesque, Unical Gaz, Rosticlar, Evola, Hornbach, Cadisola, Unimat, etc.

Plăci ceramice de înaltă calitate

Apartamentele sunt dotate cu plăci ceramice porțelanate, rectificate, special concepute pentru sistemul de încălzire în pardoseală. Produsele sunt alese de client în funcție de preferințele personale.

Materialele de înaltă calitate asigura o rezistență îndelungată la uzură dar și un design de excepție.

Obiecte sanitare

Am ales pentru apartamentele noastre obiecte sanitare elegante, realizate din materiale de înaltă calitate, cu un excelent raport calitate – preț.  Apartamentele sunt predate cu băile complet mobilate și utilate, astfel încât pot fi folosite încă din prima zi.

Tâmplărie

Pentru a garanta un nivel de calitate excelent, am ales tâmplăria exterioară de PVC cu inserție metalică și geamuri termopane cu trei rânduri de sticlă, marca Evola.

Parchet

Deoarece știm cât de important ca fiecare detaliu să fie pe placul viitorului proprietar, lăsăm la latitudinea acestuia alegerea tipului de parchet. Oferim permanent consiliere în alegerea celor mai bune produse, compatibile cu sistemul de încălzire în pardoseală.

În ceea ce privește zonele comune, holul de acces este dotat cu plăci ceramica antiderapante și balustrade de inox.

Amenajari interioare

În cazul în care dorești să ai la dispoziție apartamentul complet mobilat și decorat, îți oferim, contra cost, posibilitatea de a lăsa în seama noastră această ultimă etapă a amenajării locuinței. În funcție de stilul preferat și de tipul de mobilier dorit, alegem împreună cu tine, tot ce este necesar pentru noua ta casă.

Meniu