Cine suntem?

Suntem SanCasa, companie românească, cu o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea de proiecte imobiliare. Încă de la începutul activității noastre, ne-am luat angajamentul de a oferi, clienților și partenerilor noștri, calitate și valoare la cele mai înalte standarde. Pentru a realiza acest lucru, am integrat în procesul de dezvoltare al proiectelor noastre expertiza celor mai buni specialiști în dezvoltare, construcții, management și design interior.

Atmosphere Residence este cel mai recent proiect rezidențial din portofoliul companiei SanCasa, complex amplasat în orașul Sebeș, la doar 10 minute de centrul istoric al orașului. Am pus laolaltă seriozitatea, pasiunea și respectul față de clienții noștri, pentru a pune bazele unui complex rezidențial la cele mai înalte standarde de siguranță și design. 

Ne dorim ca Atmosphere Residence să fie mai mult decât un ansamblu de apartamente. Vrem să oferim valoare pe termen lung proprietarilor, iar scopul nostru este ca fiecare casă să devină acasă pentru clienții noștri.  

Credem cu tărie că tot ceea ce facem astăzi va deveni fundamentul zilei de mâine și că stă în puterea noastră să construim un viitor mai bun. Din această perspectivă, ne concentrăm asupra creării unui habitat prietenos, cu zone de recreere și spații de joacă pentru copii, locuri de parcare și spații comerciale.

Aceste principii sunt motivul pentru care fiecare apartament pe care îl construim vine însoțit de garanția unei calități fără compromis, care va rezista testului timpului, contribuind în același timp la sustenabilitatea pe termen lung a mediului și a comunității din jurul.

Atmosphere Residence înseamnă:

60.000+ metri pătrați construiți

X clădiri (blocuri)

Un număr de 350+ apartamente.

Spații pentru birouri

Spații comerciale

Acces rapid la centre comerciale și alte facilități indispensabile.

Clădiri moderne, multiple zone de joacă pentru copii, spații de recreere, acces securizat

Avem convingerea că o locuință cu stil și personalitate poate deveni o realitate pentru oricine. Suntem partenerul tău în construirea, amenajarea și finisarea apartamentului care îți va deveni casă.

Meniu