Încălzire în pardoseală

Încălzirea în pardoseală reprezintă, la momentul actual, una dintre cele mai ingenioase și eficiente metode de a obține un mediu confortabil din punct de vedere termic.

Avantajele încălzirii prin pardoseală:

✔️ durată minimă de viață de 50 de ani;

✔️ instalare pe suprafețe asimetrice cu design modern;

✔️ căldura este distribuită uniform pe toata suprafața;

✔️ reducerea cantității de praf și prevenirea apariției mucegaiului;

✔️ control prin termostat.

Izolație naturală cu celuloză

Avem convingerea că o locuință cu stil și personalitate poate deveni o realitate pentru oricine. Suntem partenerul tău în construirea, amenajarea și finisarea apartamentului care îți va deveni casă.

Materia primă este compusă din material organic obținut prin reciclarea hârtiei, ignifugat, aditivat cu soluție antiseptică pentru prevenirea apariției fungilor și tratat împotriva dăunătorilor.

Beneficii:
✔️ reducerea costurilor de încălzire;

✔️ prevenirea propagării focului datorită caracterului ignifug;

✔️ izolare fonică;

✔️ nu contine substanțe dăunătoare;

✔️ alungă rozătoarele și previne formarea mucegaiului.

Instalații electrice

Datorită utilizării materialelor de înaltă calitate, instalațiile electrice sunt proiectate pentru o excelentă durabilitate în timp. Conform diferitelor studii efectuate asupra instalațiilor electrice pe bază de cuprul, acestea beneficiază de așa numitul standard de aur, adică au o durată estimată de viață este de aproximativ 100 de ani. Toate componentele sunt însoțite de certificate de calitate.

Beneficii:

✔️ cabluri din cupru, sigurante automate simple sau diferențiale;

✔️ tuburi din PVC rezistente la compresie;

✔️ aparatură diversă la solicitarea beneficiarului;

Infrastructură integrată de utilități

Toate rețelele interioare de utilități sunt integrate în structura de rezistență și în pereții interiori, astfel încât spațiul de locuit să nu fie încărcat cu diverse instalații. În plus, acest lucru permite crearea de spații interioare mai înalte, luminoase, aerisite și neobstrucționate.

Încălzire centralizată

Fiecare apartament este dotat cu centrală termică proprie prin condensare cu arzătorul de cupru și contorizare individuală pentru fiecare utilitate.

Finisaje fațadă

Fațadele clădirilor sunt capitonate cu polistiren cu grosimea de 10 centimetri cu densitate 100. Tencuiala decorativă de exterior este rezistentă la apă, permeabilă la vapori și rezistentă la fisuri.

Loc de  parcare

Fiecare apartamentul beneficiază de un loc de parcare.

Zone de agrement

Pentru ca fiecare zi la Atmosphere Residence să fie una reușită, am amenajat zone verzi, locuri de joacă pentru copii, zone pentru picnic și grătar, piste pentru bicicliști, saloane de întreținere corporală, cafenea și bistro. În plus, în incinta complexului există o stație de autobuz, astfel încât deplasarea spre oraș este accesibilă oricui.

Salon de  înfrumusețare

Doamnele, domnișoarele, dar și domnii au la dispoziție un salon de relaxare și remodelare corporală, centru de înfrumusețare dotat cu cele mai inovatoare dotări, pentru ca relaxarea după o zi încărcată să fie doar la un pas distanță.

Meniu