Am înțeles perfect care sunt necesitățile omului modern în ceea ce privește locuința în care își petrecem timpul, fapt pentru care apartamentele din ansamblul Atmosphere Residence sunt proiectate și construite astfel încât să acopere multiple necesități ale vieții de zi cu zi.

Apartamentele cu 2 camere utilizează eficient a spațiului disponibil și includ unul sau două balcoane. Acestea oferă posibilitatea amenajarii unei terase care să reprezinte o oază de liniște, locul de luat masa sau zona de relaxare după o zi încărcată la birou. 

Apartamentele cu 2 camere de la ultimul etaj sunt completate de terase private de 17 mp respectiv 24 mp, cu uși de balcon largi pentru a permite iluminarea naturală a încăperilor.

Apartamentele de 3 camere sunt varianta ideală pentru familiile și cuplurile care își doresc un spațiu generos, cu multiple variante de personalizare în ceea ce privește finisajele și decorarea. Apartamentul este compus dintr-un living spațios, două dormitoare, două bai, bucătărie și unul sau două balcoane.
Decomandat, spațios, cu ferestre mari și finisaje moderne, apartamentul are toate șansele de a deveni centrul universului familiei tale. Este locul ideal pentru a primi prieteni, sau pentru a te relaxa alături de cei dragi.

Dacă ai o familie numeroasă sau pur și simplu îți dorești cât mai mult spațiu pentru tine și pentru cei dragi, un apartament cu 4 camere este soluția perfectă. Apartamentul este compus dintr-un living spațios și luminos, bucătărie închisă, 2 bai complete (cu cadă, respectiv cabină de duș), două dormitoare pentru copii, dormitor matrimonial, dressing, debara și terasă.

O priveliște incredibilă, intimitate, spațiu generos: un penthouse este tot ce îți poți dori de la o locuință. Amplasat la ultimul etaj, penthouse-ul este compus dintr-un living generos, două dormitoare, bucătărie, două băi și o terasă incredibilă de 40 de metri pătrați.
Te bucuri de liniște și de intimitate, ai un singur etaj doar pentru tine și o vedere neobstrucționată asupra împrejurimilor.

Meniu