Un proiect indraznet, care surprinde de fiecare data

la San Casa

set-03-01 Created with Sketch.

Perseverenta

E o abilitate si la SanCasa…

set-03-02 Created with Sketch.

Calitate

inainte de toate si durabilitate in timp…

set-03-03 Created with Sketch.

Design

Va fi asa cum ti-l imaginezi…

set-03-04 Created with Sketch.

Noi proiectam

Spune-ne cum vrei sa fie…

apartamente sebes

Proiecte

San Casa

Proiectul cuprinde un ansamblu exclusivist de 450 de apartamente complet finisate, cu parcare si spatiu de joaca pentru copii, apartamente cu camere complet utilate la standarde occidentale, cu finisaje si dotari moderne.

Tot ceea ce construim deriva din dorinta de a oferi clientilor nostri, servicii de cea mai buna calitate. Pretuim gusturile dumneavoastra, fiind gata oricand sa punem in practica cele mai frumoase idei in ceea ce priveste design-ul interior al locuintei, clientii avand posibilitatea sa-si aleaga gama de finisaje interioare dorite.

Apartamentul de tip PENTHOUSE, de la ultimul nivel, a fost conceput cu terasa privata extinsa, avand o suprafata de 47 mp. Apartamentul este compus din 3 camere, in suprafata totala de 137 mp.

Modul in care este compartimentat spatiul se reflecta intr-un perfect echilibru, plecand de la baie, care exceleaza la capitolul ergonomie, continuand cu un hol de acces si pana la diversele incaperi ce sunt folosite de catre membrii familiei, precum livingul relaxant, bucataria primitoare, respectiv dormitoarele ce ofera un plus de intimitate.

Meniu