set-03-01 Created with Sketch.

Perseverenta

E o abilitate si la SanCasa…

set-03-02 Created with Sketch.

Calitate

inainte de toate si durabilitate in timp…

set-03-03 Created with Sketch.

Design

Va fi asa cum ti-l imaginezi…

set-03-04 Created with Sketch.

Noi proiectam

Spune-ne cum vrei sa fie…

Proiectele San Casa se dezvolta in fiecare zi si ne dorim sa fii la curent cu toate noutatile ce tin de evolutia acestora, de la modul in care construim fiecare apartament, pana la materialele pe care le folosim. Astfel, te invitam ori de cate ori doresti, fie direct pe santier, fie aici in sectiunea dedicata comunitatii noastre.

Parc de joaca special amenajat

San Casa

Ce poate fi mai frumos decat sa iti stii copilul fericit?

Parcul si locul de joaca special amenajate pentru copii reprezinta o sursa de divertisment si miscare in aer liber pentru acestia.
Copiii, indiferent de vârstă, pot petrece ore în şir dându-se în leangane şi balansoare, escaladând pereţii de alpinism, săpând în nisip, alergând şi interacţionând unii cu alţii în aceste spaţii indispensabile copilăriei, fără să se plictisească.
Spaţiile de joacă sunt vitale pentru dezvoltarea cognitivă, emoţională, fizică şi socială a unui copil.
Ceea ce face ca Atmosphere Residence să fie diferit de orice alt complex rezidențial este faptul că acordam o atenție aparte spațiului verde. O suprafața de 10.000 mp este reprezentata de spațiul verde, tocmai pentru a oferi locuitorilor toate condițiile pentru un stil de viață modern și sănătos.

Parcare privata

San Casa

Locurile de parcare au devenit o problema destul de comuna astazi, mai ales daca stam sa ne gandim la situatia apartamentelor clasice. In cadrul ansamblului rezidential Atmosphere Residence, de indata ce vei intra in posesia locuintei tale, in mod automat vei dispune si de un loc de parcare privat, special creat pentru tine si familia ta, astfel ca nu vei mai fi nevoit sa parchezi masina la cateva blocuri distanta.

Ascensor de ultima generatie

San Casa

Ascensoarele sunt echipamente special destinate pentru a conferi utilizatorilor un grad sporit de confort. Montate in blocuri de locuinte, aceste inventii moderne sunt menite sa micsoreze si sa eficientizeze timpul de deplasare intre etajele unei cladiri, oferind o serie de facilitati pentru utilizatori.

  • Faciliteaza accesibilitatea – urcatul pe scari poate deveni destul de obositor pentru cineva care trebuie sa se deplaseze de mai multe ori pe zi de la un etaj la altul.
  • Sporeste confortul – acensoarele de ultima generatie au o configuratie care faciliteaza transportarea obiectelor mai grele, cum ar fi pachete sau colete grele si voluminoase, care sunt foarte dificil de transportat cu mainile.
  • Garanteaza siguranta -ascensoarele de ultima generatie incorporeaza tehnologii si mecanisme performante. Permit transportul rapid, intr-o lume in care fiecare secunda trebuie valorificata.
  • Aspect modern – ca si dezvoltator imobiliar punem accent foarte mare pe aspectul constructiilor pe care le ridicam, iar designerii nostri de interior nu neglijeaza niciun detaliu care tine de partea estetica
Meniu